banner268

Gaziantep Valisi Davut Gül "LC Waikiki ve Kaymakamımıza çok teşekkür ederim..."

Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki Kıyafet Firması arasından yapılan görüşmeler neticesinde Firma tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 150 (yüzelli) Bin parça kıyafet bağışlandı. 

6-7 Ocak tarihlerinde Firma tarafından öğrencilere teslim edilmek üzere 8 tır dolusu kıyafet Gaziantep'e gelerek ihtiyaç sahibi ailelerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerdeki okullara teslim edildi.  

Kıyafetler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği içerisinde öğrencilere dağıtılmaya başlandı. 

150 Bin parça içerisinde 10 (on) bin mont, 10 (on) bin bot olmakla birlikte diğer 130 Bin parça içerisinde öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak karışık yazlık ve kışlık giyim eşyaları bulunuyor.  

Anahtar Kelimeler:
GaziantepDavut Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269