banner262

Eyyübiye'de Kentsel Dönüşüm Başlıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ Başkanı Ergün Turan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, TOKİ Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanlarıyla Eyyübiye’de kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

On İkiler Mahallesi ve Yenice Mahallesinde yürütülecek kentsel dönüşümle ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, projesi tamamlanan On İkiler mahallesi ile ilgili imzalanan protokol artık uygulamaya giriyor.

Geçtiğimiz aylardaki Şanlıurfa temaslarında Eyyübiye ilçesine de ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümle ilgili talimatı yerine getiriliyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Eyyübiye ilçesi ilgili kentsel dönüşüm konusunda çalışma yürüten Başkan Ekinci, bugün Ankara’da TOKİ yetkilileri ile bir araya gelerek, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir adım attı. TOKİ kurmaylarıyla yapılan toplantıda, On İkiler Mahallesinin yanı sıra Yenice mahallesi ile ilgili geleneksel Urfa mimarisine uygun projede TOKİ yetkilileri tarafından kabul edildi.

Ayrıca hayatlı evleri baz alan proje için de ihtiyaç duyulan alanın tahsisi, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından TOKİ’^ye yapıldı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17