banner262

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları "tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum.”

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti: 

“Miraç, alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin, 

Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı hikmet dolu yolculuğudur. Yüce Rabbimiz İsra Suresinde “Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) bir gece Mescid-i Haram’dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir’’ buyurmuşlardır. 

Rahmet, mağfiret ve bereketin sağanak olduğu bu mübarek geceler, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.İnsanoğlu için rahmet, bereket, ihsan ve lütuf kapılarının açıldığı bu mübarek gecede, ülkemizin ve insanlığın selameti için bol bol dua etmeliyiz.Arınma ve Allah’a yükselişi anlatan Miraç Gecesinin arınmamıza, insanlığın selametine, huzuruna ve kardeşliğinin güçlenmesine vesile olmasını diliyor, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17