banner262

Dr.Ahmet İNAN “Kadir Gecesi” ile ilgili mesaj yayımladı.

Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Dr.Ahmet İNAN “Kadir Gecesi” ile ilgili yayımladığı mesajında,

11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, bin aydan ve bir ömürden daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İnan, “Dinimiz İslam, bu gecedeki faziletlerin saymakla tükenmeyeceğini bizlere bildirmektedir. Bu gece, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir.

Bu gece, Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı gecedir. Bu vesileyle başta Şanlıurfa’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, dünya üzerindeki savaş, şiddet ve akan gözyaşlarının dinmesine, ülkemizdeki terör belasının sona ermesine ve İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17