banner262

Diyarbakır Büyükşehir "Özel Yetenek Kurslarımıza Katılım 1200 Kişiyi Geçti"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin beden eğitimi, askeri ve polis okullarına yerleşmek isteyen gençlere yönelik açtığı ve yoğun ilgi gören ücretsiz özel yetenek kursları bin 281 kişinin katılımıyla devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, askeri okul, Polislik Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), bekçilik okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ile Spor Liseleri’ne yerleşmek isteyen gençlere yönelik açtığı ücretsiz ve yoğun ilgi gören özel yetenek kurslarında eğitimler devam ediyor. 21 Aralık’ta başlayan eğitimlerde POMEM 629, Askeri Okullar 153, BESYO 154, PMYO 186, Bekçilik Okulu 114 ve Spor Liseleri’nden 45 olmak üzere toplam 1281 kişi faydalanıyor.

Eğitimler 2 bölümden oluşuyor

Alanında uzman antrenörlerin görev yaptığı ücretsiz özel yetenek kurslarının eğitimleri Seyrantepe’deki Atletizm Pisti ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Talaytepe Spor Kompleksi’nde gerçekleşiyor. Hafta içi her gün 16:00’da başlayan kurslarda öğrenciler, atletizm pistinde “Kondisyon ve Hazırlık Etabı”yla güç depoluyor, Talaytepe’deki “Sınavlara Hazırlık ve Parkur Etabı” eğitimiyle çabukluk kazanarak sınavlara teorik olarak hazırlanma şansı yakalıyor.

Başvurular devam ediyor

Şuana kadar toplam bin 281 öğrencinin kayıt yaptırdığı ücretsiz özel yetenek kurslarının başvuruları devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz özel yetenek kurslarına başvuru yapmak isteyenler, https://www.diyarbakir.bel.tr adresinden “Başvuru İçin Tıklayınız” yazan bölüme girerek, karşılarına çıkan formu doldurduktan sonra “Gönder” butonuna basarak başvuruda bulunabiliyor. Başvuru formundaki tüm soruların eksiksiz ve doğru şekilde cevaplanması gerekiyor.

Ücretsiz özel yetenek kursları, hakkında bilgi almak isteyenler, [email protected] adresine mail atarak veya 0412 229 4880 – 4405 (dahili) telefon numaralarını arayarak kurs ile ilgili gerekli ayrıntılara ulaşabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirDiyarbakır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17