banner262

DHMİ,84. kuruluş yıldönümü...

Düzenlenen organizasyona Şanlıurfa Gap Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, Türk Hava Yolları Müdürü Hasan Malik Aydıner, Havaş Müdürü İrfan Köybaşı, Havalimanı Şube Müdürü Levent Eker, Havalimanı Baş Uzmanı Mahmut Demirpençe, Pars Güvenlik Proje Sorumlusu Halil Ünlü, Memur Sen Ulaştırma İl Başkanı Tahir Çiftçi, Sivil Havacılık Güvenlik Dernek Başkanı Mehmet Eken, Havalimanı Koruma Güvenlik Şefi Mustafa Canbeyli, Yöneticiler ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personelleri, Kadir gecesinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. İftar programında kısa bir konuşma yapan, Şanlıurfa Gap Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ DHMİ Genel Müdürlüğü personeline yaptığı konuşmada, Davetimizi kırmayıp buraya kadar gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mübarek Kadir Gecesinde bir araya gelerek güzel bir iftar programı gerçekleştirdik. Bu yıl ilk defa bu organizasyonu gerçekleştirdik. İnşallah bu organizasyona her yıl Kadir Gecesinde düzenli olarak devam edeceğiz. Tüm arkadaşların ve halkımızın yaklaşan Ramazan Bayramını kutlarım. Katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaDhmi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17