banner262

Demirkol, Yeni Yılın İlk Bebeğine Altın Takıp İsim Verdi

yeni yılda doğan ilk bebeğe ismini Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol vererek bir çeyrek altın taktı.

Doğum oranı Türkiye ortalamasının üstünde olan Şanlıurfa'da yeni yılın ilk bebeği 2018'in ilk dakikalarında dünyaya geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde dünyaya gelen bebeğin ismini Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol verdi. Rabia Arı ve Halil Arı çiftinin 4'üncü çocuğu olarak dünyaya gelen kız çocuğuna Zeynep Yağmur ismini veren Başkan Demirkol, bebeğe bir de çeyrek atın taktı.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un kendilerini ziyaret etmesi karşısında çok mutlu olduklarını dile getiren anne Rabia Arı," Çok mutlu oldum. Belediye başkanını da gördüğüm için çok memnun olduk. İsim koyduğu için Allah kendisinden razı olsun. İsmi çok güzel oldu" diyerek mutluluğunu paylaştı.Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise," Doğumevinde doğum yapan kadınların ilk ihtiyacı ve yeni hayata gözlerini açmış olan çocuklarımızın, bebeklerimizin ilk ihtiyacını karşılamak için 2014 yılı nisan ayından bu tarafa hoş geldin bebek adıyla bir set takdim ediyoruz. Doğumevinde doğum yapan kadınları ziyaret ediyoruz ve yeni dünyaya gözlerini açan yavrularımıza bir hediye takdimimiz oluyor. Kadınların da ilk ihtiyacını sağlamış oluyoruz. Bu sene ilk doğan, yeni yılın ilk saatinde, ilk dakikalarında doğan çocuğumuz Rabia isimli bir bayanın 4'üncü çocuğu ve o çocuğa da isim olarak Zeynep ismini verdik. Kendilerine de birer altın taktık" ifadelerini kullandı.Başkan Demirkol hastanede daha önceden doğum yapmış olan kadınları da ziyaret ederek hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17