banner262

Çiftçi, "GAP Vadisi Şanlıurfa'nın yuvası olacak"

"Daha Yeşil Bir Şanlıurfa" sloganıyla her ilçeye mesire alanı kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü ve Haliliye ilçeleri arasında başlattığı ve 1090 dönümlük Halil-ü Rahman Şehir Ormanını ile birleştirilecek olan GAP Vadisi 3. etap çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bölgenin en büyük yeşil alanı olarak adlandırılan GAP Vadisi 3. etap proje çalışmasında incelemelerde bulundu. Alanı gezen Başkan Çiftçi, teknik ekipten bilgi aldı.

GAP 3 ŞANLIURFA İÇİN BİR YUVA OLACAK

GAP Vadisi 3. etap çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çiftçi, projenin tamamlanmasıyla birlikte yeşil alan olarak GAP Vadisinin Şanlıurfa'nın yuvası haline geleceğini belirterek şunları söyledi.

"GAP Vadisi çok önemli bir projedir ve bu proje kapsamında burada yüzme havuzları, dinlenme alanları ve halkımızın yeşille ve yanı başındaki T1- T2 tünelleri suyla buluşma projesidir. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. GAP 4'te de çalışmalar başladı. GAP Vadisi Şanlıurfa'nın gerçek anlamda yaşam vadisi olacaktır. Şehir ormanı projesi ile bir bütünlük teşkil ediyor. Botanik, park, bahçe, ağaç, bitki çeşitleri anlamında ve sosyal yaşam alanları anlamında önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'mız için bir yuva olacak ve herkesin kendisini mutlu hissedebileceği projeler inşaat aşamasıyla Şanlıurfa'mızın hizmetine doğru gidiyor. İşimizin başındayız ve artık Şanlıurfa bir Anadolu büyükşehirinde olan herşey Şanlıurfa'da da olacaktır. Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşim buradan ne Kayseri'ye ne Gaziantep ve nede başka bir ile gitmeyecektir. İstemiş olduğu sosyal alan Şanlıurfa'da olacak ve kendi şehri ile gurur duyacaktır, hedefimiz budur ve bu hedefe doğru ilerliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17