banner268

Çakmaklı Ailesinin Mutlu Günü.

Düğüne davetli misafirlerden Hilvan belediye baskani Aslan Ali Bayık,Ak parti il baskan yardımcısı Faruk Bayuk,Şanlıurfa büyükşehir belediyesi meclis üyesi Sabri Yetim, Şanlıurfa Mhp il başkanı Mahmut Güneş,Ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya,Bezikler sosyal yardımlaşma derneği başkanı Ömer Kara,Avukat Murat Çakmak,Türk Eğitim Sen şube başkanı Hikmet Karakuş,İş adamlarından Bozan Sarı,Mehmet İzol,Ali Çakmaklı,Mahmut Özyavuz,Hacım izol,Kemal Polat,Ferit Çakmaklı,STK başkanları parti başkanları, kanaat önderleriwww.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül ve siyasetçi iş dünyası mevlütlü düğüne katılanlar arasındaydı.

21.DÖNEM MHP Şanlıurfa milletvekili  Muzaffer Çakmaklı bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Oğlum  Aykut ve gelinim Zeynep'e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

www.urfagap.com ailesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17