banner268

BAYIK, Kadir Gecesi nedeni ile mesaj yayımladı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali BAYIK Kadir Gecesi nedeni ile yaptığı açıklamada;

“Manevi iklim ve rahmetin yoğun olduğu Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken,Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece, kâinatın ve varoluşun özeti olan Kur’an’ın indirildiği gece olup onun gönül dünyamıza inmesi ve davranışlarımıza yansıması çok önemlidir.

Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyorum.

İnsanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşedilen Kadir Gecesi aynı zamanda, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde geçmişimizi değerlendirerek sorgulama, günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe edip her türlü hırs, kişisel çekişme ve kaygılarımızdan uzak durarak af ve bağışlanma dileme zamanıdır.

İhtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak sıkıntılarını paylaşmaya, acılarına ortak olmaya çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimin olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını diliyorum” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17