banner262

Batman ‘Millet Bahçesi’nin Açılışı Cumhurbaşkanı Tarafından Gerçekleştirildi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'nde düzenlenen toplu açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın konuşmasıyla başladı. 


Cumhurbaşkanının konuşmasının ardından söz alan ValiŞahin, “Sayın Cumhurbaşkanım Millet Bahçemiz şehrin kalbindeki bir lokasyonda bulunuyor. Burada ekonomik anlamda ömrünü doldurmuş ve değerini kaybetmiş bir stadyum ve kapalı spor salonu vardı. Zat-ı âliniz de burada daha önce miting yapmıştınız. Bugün de binlerce insanımıza hizmet edecek bir şekilde dizayn edilmiş, bir yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanmış ve Batman’ın en büyük parkı haline gelen mükemmel bir eser olmuştur. Bu eserden dolayı tüm Batmanlılar sizlere şükranlarını arz ediyor” dedi.


Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan,Batman merkez Esentepe’de inşa edilecek olan külliyenin son durumu hakkında Vali Şahin'den da bilgi aldı.


Konuşmaların ardından; Vali Hulusi ŞAHİN, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif GÜR, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer ÖZKAN  tarafından Batman Millet Bahçesinin kurdelesi kesilerek, halkın hizmetine sunuldu. 

Batman 16 Mayıs Şehir Stadı yerine 38 bin 900 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Batman'ın en büyük parkı olan Millet Bahçesinde;Millet Kıraathanesi, su havuzları, yansıtma ve oyun havuzu, afet toplanma alanı, koşu parkuru, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kültürfizik alanı, çim alanı, tema bahçeleri, yeşil alan, oturma grupları, piknik ünitesi ve metal çeşme ünitelerinin yer almaktadır. 

Anahtar Kelimeler:
Millet BahçesiBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17