banner262

Batman'da Yenişehir Mahallesine Yapılacak Taziye Evinin Temeli Atıldı

Batman Valiliğince Yenişehir Mahallesinde (Kuyubaşı TOKİ) tahsis edilen arsa üzerinde Hayırsever Göz Doktoru ve Batı Göz Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler tarafından  annesi “ Azime Söyler " adına yapacağı taziye evinin temeli atıldı.


 
Taziye evi temel atma törenine Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı A.Vahap Akbaş, AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Taziye evini yapan hayırsever Op. Dr. Mehmet Söyler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Kadir Özer, İl Müftüsü Turgut Erhan, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Taziye Evi’nin temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, “ Batman’da 40’ın üzerinde taziye evi bulunuyor, maalesef mevcut taziye evlerinin büyük bir kısmı ya kaldırım üzerine yada parkın bir kenarına yapılmış, usulüne uygun alanıyla, ruhsatıyla, çevresiyle, planlanmış imarı ve ruhsatıyla Batman’da ilk taziye evi inşallah Söyler ailesinin yaptığı bu taziye evi olacak. Ben, Söyler ailesine mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Allah burada yapılacak tüm dualardan Azime teyzemizi de nasiptar eylesin. Kısa süre içerisinde hep beraber, daha güzel günlerde buranın açılışını yapmayı diliyor hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 Dr. Mehmet SÖYLER ve Vali Hulusi ŞAHİN’in konuşmalarından ve İl Müftüsü Turgut ERHAN tarafından yapılan duanın ardından taziye evinin temeli atıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17