banner268

Başkan Baydilli,bu gecenin arınma için fırsat olduğunu söyledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baydilli tüm İslam aleminin kandilini kutlarken, bu mübarek gecenin kötülüklerin def'ine ve iyiliğin yayılmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Miraç Kandili, birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı gecelerinden biridir. Miraç, Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Çünkü Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, yüce mertebelere erişmek vardır. Bu mübarek gecenin hürmetine Allah bize de doğru yolda yürümeyi ve İslam'a hizmet etmeyi nasip etsin. Bu mübarek gecede yapılacak olan dualarla tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’mizde de görülen Koronavirüs hastalığının sonu olur. Bu duygu ve düşüncelerle başta virüs nedeniyle büyük bir mücadele eden sağlık çalışanlarının, Karaköprülü hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder; hayırlara vesile olmasını Cenap-ı Allah'tan temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17