banner268

Akagün "Değdimi" ile 2021'e Damgasın Vurdu.

Kendine has üslup ve tavrı ile parça edata bir agıta dönmüş..

Kısa sürede en fazla tık'lanan Söz; Reşat Aslan,Müzik;Şerif Kayran-Kamal Arapoğlu Müzik Yönetmeni;Cengiz Temel'in yaptığı Şahap Akagün'ün yeni parçası "Degdimi" müzik severlerden tam not aldı.

Akagün hayranları kendisinden yeni hicaz parçaları özlemle beklediklerini söyleyerek duygularını şöyle dile getirdiler "Son yılların tartşmasız en iyi yorumcusu Şahap Akagün'ün yeni parçası "DEĞDİMİ"şimdiye kadar onlarca sanatçı tarafından yorumlandı.Şahap Akagün kendine has tavrı yorumu ile parçayı Hit etti.

Yüreğine,sesine sağlık.Bir parça ancak bu kadar duygulu bir yorumla şekillenir."diyerek İmparator İbrahim Tatlıses'in "Alem bana ben Şahab'a hayranım" sözünün ne kadar doğru olduğu bu parça ile kanıtlandığını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
şahap AkagünDeğdimi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17