banner262

Yılbaşında Genel Güvenlik ve Koronavirüs Tedbirlerine Sıkı Denetim

31 Aralık saat 18.00 ile 1 Ocak saat 08.00 arasında 45 bin 22 ekiple yapılacak denetimlerde;

  • 119 bin 744 Emniyet
  • 86 bin 270 Jandarma,
  • 2 bin 125 Sahil Güvenlik

personeli olmak üzere toplam 208 bin 139 kolluk personeli görev alacak.

Bu personellerden 14 bin 729’u trafik denetimlerinde görevli olacak. Ayrıca Yılbaşı Tedbirleri kapsamında, Emniyet ve Jandarma birimlerince ülke genelinde 8 bin 390 uygulama noktasında gerekli kontroller gerçekleştirilecek.

Havadan ve Denizden Denetimler Gerçekleşecek 

Yılbaşı Tedbirleri kapsamında havadan ve denizden yürütülen denetimlere ağırlık verilecek. Kolluk birimlerince görevlendirilen toplam 113 uçar unsur (helikopter ve drone) ile havadan, 109 yüzer unsur ile de denizden denetim çalışmaları sürdürülecek.

Bakanımız Sn. Soylu Başta Olmak Üzere Bakan Yardımcılarımız ve Üst Düzey Yöneticiler Sahada Olacak 

Tedbirlerin yerinde incelenmesi  ve takip edilmesi amacıyla, Bakanımız Sn. Süleyman Soylu başta olmak üzere bakan yardımcıları ve bakanlık üst düzey yöneticileri sahada olacak. Bakan Yardımcılarımız Sn. Mehmet Ersoy İzmir’de, Sn. Muhterem İnce İstanbul’da,  Prof. Dr. Sn. Tayyip Sabri Erdil Konya ve Aksaray’da, Emniyet Genel Müdürü Sn. Mehmet Aktaş Eskişehir ve Bursa’da, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir İstanbul’da, Göç İdaresi Genel Müdürü Dr. Savaş Ünlü Şanlıurfa’da, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç Kırıkkale’de, alınan tedbirleri inceleyecek. 

Yılbaşı Tedbirleri Gamer’den Takip Edilecek

Bakan Yardımcımız Sn. İsmail Çataklı başkanlığında Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Tuğamiral Cengiz Fitoz ve GAMER Başkanı Hakan Kafkas, ülke genelinde alınan tedbirlere dair uygulamaların ve genel durumu Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinden (GAMER) takip edecek. 

Anahtar Kelimeler:
DenetimIçişleriYılbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17