banner268

Mersin Valisi Su,pandemi tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu

Yenişehir ilçesinde yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek de katıldı.

İlk olarak toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlere katılan Vali Su, şoförler ile yolculara koronavirüs salgınına karşı hatırlatmalarda bulunarak, pandemi tedbirlerine uyulmasının önemini vurguladı. Daha sonra vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu işyerlerinde esnafı ziyaret eden Vali Su, işyeri çalışanları ve müşterilere pandemi tedbirleri konusunda uyarılarda bulunarak iş yeri sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundu.

Yenişehir ilçesindeki denetimlerinin ardından Sayapark AVM’ye geçen Vali Su, AVM içerisindeki işyerlerini ziyaret ederek, vatandaşlara koronavirüs salgınına karşı uyarılarda bulundu.

Görevlilerin vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttığı denetimler esnasında yaptığı açıklamada, pandemi ile mücadelede üç temel kural olan maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmenin önemini yineleyen Vali Ali İhsan Su, ilimiz genelinde bugün kaymakamlar, belediye başkanları, kolluk kuvvetleri, muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan ekiplerle sahada denetimler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Su, kurallara uyma alışkanlığının daha da artmasını sağlamak amacıyla yapılan denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Vali Su, “Vatandaşlarımızdan zaruri olmadığı takdirde ev ziyaretlerine gitmemelerini rica ediyorum, ev ziyaretlerini mümkün mertebe ertelemeliyiz. Bu hepimizin sağlığı açısından uygun olacaktır.” ifadelerini kullandı. 26.11.2020

Anahtar Kelimeler:
DenetimMersinAli Ihsan Su
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17