banner268

Mardin Valiliğinden Duyuru

24 Mart 2020 tarihinde yayınlanan Basın Duyurusunda;

İlimizdeki marketler 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet verecek market içindeki en fazla müşteri sayısı müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın (depolar, idari bürolar vb. hariç) onda biri kadar olacaktır. Ayrıca tüm şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçları (şehirlerarası yolcu otobüsleri dâhil); araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin %50’si oranında yolcu kabul edecek; araç içindeki yolcuların oturma şekli yolcuların birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde olacaktır denilmiştir.

Bahse konu tedbirlerde “bakkallar”, “büfeler” ve “akaryakıt istasyonlarının parçası olup akaryakıt satışının pos cihazıyla yapıldığı, yiyecek içecek atışı olan ve lavabo ile wc hizmetlerinin sunulduğu işletmeler” 09:00 21:00 saatleri arasında hizmet vereceği talimatlandırılan “tüm marketler” ifadesinden muaftır. Diğer yandan, “personel servisleri belirtilen “toplu taşıma araçları” kapsamında olmayıp istisna olarak değerlendirilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.      

Anahtar Kelimeler:
ValilikMardin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17