banner268

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada;

PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü elebaşının 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanarak Türkiye’ye getirilişinin yıldönümü olması nedeniyle terör örgütü adına ilimizde sosyal medya hesapları üzerinden örgüt propagandasını yaparak halkı kin ve düşmanlığa sürükleyici paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen şahıslara yönelik il merkezi ve ilçelerimizde eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

Operasyon kapsamında, İlimiz merkezinde (8), Nizip ilçesinde (2) ve İslahiye ilçesinde (2) olmak üzere toplam (12) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yapılan aramalarda;

(1) adet AK 47 marka uzun namlulu silah, (3) adet ruhsatsız tabanca,(1) adet av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ile dijital materyal ele geçirilmiştir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Anahtar Kelimeler:
OperasyonGaziantep
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269