banner268

Firdevs Tatar,Şırnak Valisi Pehlivan'ı ziyaret etti.

Mehmet Tatar, bundan on beş sene evvel Gazipaşa mahallesindeki evlerinin bölücü terör örgütlerince kundaklandığını, evlerinde çıkan yangında kızı Firdevs’in yüzünün yandığını söyledi. Adana Balcalı Hastanesinde 12 yıl boyunca tedavi gören, yıllardır sağlıklı bir yüze kavuşmayı hayal eden Firdevs’e dört yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıkarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesine, Türkiye'nin ilk yüz ve ilk çift çene nakli operasyonlarını gerçekleştiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan’a yönlendirdiğini ifade etti. Firdevs’in tedavilerine son dört yıldır Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde devam edildiğini, Prof. Dr. Ömer Özkan ile Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan ve ekibi tarafından 2019 yılının Eylül ayında ameliyata alınarak yaklaşık 5 saat süren bir ameliyatla vücudundan doku nakli yapıldığını söyledi.


        On beş yılda 80 ameliyat geçiren genç Firdevs, yirmi yaşına kadar tedavilerine devam edileceğini söyleyerek her zaman yanında olan ailesine,Cumhurbaşkanına,doktorlarına ve bu yaşına dek destek olan herkese teşekkürlerini iletti. Vali Pehlivan’a, yıllardır süren tedavilerinden dolayı eğitim hayatının sekteye uğradığını, okuyup kendini geliştirmek istediğini, gelecek için hedefleri olduğunu söyledi. 


        Vali Pehlivan ise genç Firdevs ve ailesini yıllardır sabırla,meşakkatle,yılmadan sürdürdükleri mücadeleden dolayı kutladı,  Firdevs’in tedavilerine destek sağlayan Cumhurbaşkanına şükran duygularını ifade etti. Zorlu ameliyatları gerçekleştirilen ve ülkemizin tıp alanında ulaştığı düzeyin temsilcilerinden olan doktorları da ayrıca kutladığını belirtti. Valilik olarak maddi manevi desteklerinin süreceğini ifade eden Vali Pehlivan, Firdevs kardeşimizin şu anki sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, inşallah ilerleyen süreçte çok daha iyi noktalara gelerek istenilen seviyeye geleceğini belirtti. Firdevs’in eğitim öğretim için istekli olmasının sevindirici olduğunu söyleyerek,eğitim öğretim konusunda da kendisine her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.


        Baba Mehmet Tatar, ziyaret vesilesiyle himaye ve destekleri için Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, operasyonu gerçekleştiren doktorlara ve Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269