banner268

Batman Valisi Şahin, Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Göreve başladıktan sonra Belediye Meclis Toplantı Salonunda basın mensupları ile biraraya gelen Vali Şahin, “İçişleri Bakanlığı, Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca tarafından yapılan 3 ayrı dosyadan yürütülen soruşturma ve gözaltılar nedeniyle Belediye Kanununun vermiş olduğu yetkiyi kullanarak Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir’i görevden uzaklaştırdı. Yerine de Batman Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Görevde bulunduğum süre zarfında Batman’a ve Batman Belediyesine güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Şehre katkı sağlamak, bünyevi problemleri çözebilmek için elimizden geleni yapacağız.

Ayrıca en yakın gündemimiz Türkiye’yi ve bütün dünyayı saran Coronavirüsü salgınıyla mücadele ediyoruz. Belediyemizin imkânlarını da bu anlamda iyi bir şekilde kullanacağız. Valiliğimizin yürüttüğü çalışmalara belediyemiz destek olacak. Genel temizlik ve hijyen konularında hem şehrin temizliği hem de vatandaşlarımıza bu hususta yapılacak çalışmalarda belediyemizin desteğini alacağız. Sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için yürütülen Vefa Sosyal Destek Grubu’na belediyemiz de katkı sağlayacak, böylece çalışmalarda hepimizin hayal etmiş olduğu ve çok istediği tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalışması ilkesi inşallah hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olacak.  

Şeffaf olacağız. Ne yapıyorsak bunu söyleyeceğiz. Hiçbir surette mali yönden disiplini elden bırakmayacağız. Ayaklarımız yere basacak. Şehrin geleceğini, çocuklarımızı borçlandırmak asla istemeyeceğimiz bir şey. Bunun yerine doğru projeler doğru hamleler ile yürüyeceğiz. Şehir bunu görecek ve anlayacak. Ümidimiz şehrimize güzel hizmetler yapmaktır“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
BatmanHulusi şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269