banner268

www.urfagap.com  Şanlıurfaspor dosyasını açıyor

Taraftarlara,geçmiş yöneticilere,mevcut yönetimden siyasilerimize, iş adamlarımızdan STK temsilcilerine,Şanlıurfasporluyum diyen her kese her kesime mikrofon uzatacağız.

www.urfagap.com Yön.Kur.Bşk. duayen gazeteci Fuat Erbülbül’ün hazırlayıp sunacağı Şanlıurfaspor dosyası dizisini Pazartesi gününden itibaren takip edebilirsiniz.

Sabahattin Cevheri’den Fatih Bucak’a,İsmail Bağıban’dan Kemal Saraçoğlu’na mevcut Yön.Kur.Başkanı Emin Yetim’e ,Şanlıurfa Belediye Başkanlarınıa varana dek her kesi konuşturacak,Şanlıurfaspor tarihini aydınlatacak bu yazı dizimizde Şanlıurfaspor un yarım asıra varan süredir süper lige neden çıkamadığını irdeleyeceğiz.

Şanlıurfasporu her zaman yalnız bırakan siyasilerimize taraftar adına soracağız “yeter artık Şanlıurfaspor u kendi egolarınıza alet etmeyin” diyeceğiz.

Kısacası bu takım benim takımım, bu takım benim şehrimin marka değeri diyen her kese ve her kesime ulaşarak Şanlıurfaspor’un kurtuluş reçetesini ortaya koyacağız.

Tarihe ışık tutacak bu yazı dizimize önerilerinizi bekliyoruz.

Son olarak diyoruz ki Şanlımısın şansızmısın bilemedim Şanlıurfaspor

Bu sezonda gamlı mısın  gülemedin Şanlıurfaspor .

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17