banner262

Umutcan Şanlıurfa'da...

Kanada'nın Toronto şehrinde yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan U23 Milli Takımı oyuncularından Umut can Dolaşan, baba ocağında kahramanlar gibi karşılandı.

Kanada'nın Toronto şehrinde yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan U23 Milli Takımı oyuncularından Umut can Dolaşan, baba ocağında kahramanlar gibi karşılandı.
Ceylanpınar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda oynayan Umut can Dolaşan'ın ilçeye gelişi için görkemli bir karşılama hazırlandı. Kanada'nın Toronto şehrinde yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan U23 Milli Takımı oyuncularından olan Umutcan Dolaşan dün gece döndüğü baba ocağında kahramanlar gibi karşılandı.
İlk karşılama töreni Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda olurken, karşılamada Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ve Ceylanpınar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Metin İdoğ da yer aldı. Havalimanında büyük bir sürpriz yapılan Umut can'a asıl sürpriz ilçe girişinde yapıldı. Umut can'ın evinin bulunduğu Adnan Menderes Mahallesi'nde bir araya gelen ailesi, onlarca yakını ve arkadaşları burada davul zurna eşliğinde halay çekerek, Türkiye Milli Takımı lehine slogan attılar. Gece saat 23.30 gibi ilçeye giriş yapan Umut can karşılamayı görünce gözyaşlarına boğuldu. Annesi, babası ve kardeşlerine sarılıp uzun süre gözyaşı döken Umutcan Dolaşan'ı taşıyan araç ile birlikte yaklaşık 30 araçlık bir konvoy trafik ekiplerinin öncülüğünde ilçe turu attıktan sonra Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne geçti. Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan Umut can Dolaşan 2009'da tekerlekli basketbol sporuna başladığında başta babası olmak üzere Mehmet Taş ve Metin İdoğ'un büyük desteklerini gördüğünü söyledi. Dolaşan, Milli Takım'da görev alıp, böyle bir başarıya ortak olmasındaki en büyük payı bugün yanında olan insanlara borçlu olduğunu kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEngelli Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17