banner262

Tenis Dünyası, 2020 yılının ilk turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla gençlere yönelik her türlü eğitim, spor ve sanatsal projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'yı sporun her branşında olduğu gibi teniste de duyurmaya hazırlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve Güneydoğu'da bir ilk olma özelliğine sahip Tenis Dünyası, turnuvalara ve sporcuya ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'da Okul Sporları kapsamında düzenlenen Okullar Arası Tenis Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Turnuvaya bayanlarda 4 erkeklerde 9 takım katılım gösterdi. Toplam 42 sporcunun yer aldığı turnuvada derece alan takımlar bölge şampiyonasına gitmeyi hak kazandı. Erkeklerde 1. Hilvan Anadolu Lisesi, 2. Mahmut İkbal Büyükırcalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Özel Tümleç Lisesi ve 4. Özel Amaç Lisesi olurken, kızlarda ise 1. Yükseliş Koleji, 2. Özel Amaç Lisesi ve 3. ise Hilvan Anadolu Lisesi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17