banner268

Şanlıurfa spor yetim mi kaldı?

Şanlıurfa spor taraftarları,www. urfagap.com’a yaptıkları açıklamalarda şu görüşleri dile getirdiler.

“Şanlıurfa spor bu memleketin marka değeridir.Şanlıurfa spor üzerinden siyasi şov yapanlar şimdi yönetime ve takıma sahip çıkmayarak en ufak bir maddi destekte bulunmayarak deyim yerindeyse Şanlıurfa spor’u yetim bırakıyorlar.

Başkan Emin Yetim ve yönetiminin fedakarca takıma sahip çıkmaları,bu güne kadar Şanlıurfa sporu ayakta tutma gayretleri takdire şayandır. Ancak kişisel imkan ve fedakarlıklarla nereye kadar gidecektir. Özellikle Şanlıurfa spor’un geçen sezon Onursal Başkanlığını yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, takım 2.lige düştüğü zaman kamuoyuna yaptığı açıklamalar daha tazeliğini koruyor.

Ne demişti Ekinci? “servetimi harcar bu takımı tekrar birinci lige çıkması için elimden geleni yaparım”

Bu gün ise Başkan Ekinci, takım ve yönetimi yalnız bırakıyor.

Bizler Şanlıurfa spor taraftarları olarak, her ortamda takımın adını kullanarak şov yapan siyasilerimizden ve iş adamlarımızdan artık ellerini taşın altına koymalarını bekliyoruz. Şanlıurfa’da ki Spordan sorumlu kurumların Şanlıurfa spor’un kendi sahası olmasına rağmen çimlerin kuruması nedeniyle karşılaşmalarını Mardin’de yapmaya mahkum eden zihniyetinin değişmesini, Şanlıurfa spor’un bir an önce kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde maça çıkmasını bekliyoruz.

Takımın sorunlarını anlatmak için basın toplantısı yapan Şanlıurfa spor Yönetimini yalnız bırakmak yerine takıma sahip çıkacak Şanlıurfa yazılı ve görsel basınının gerekli desteği göstermesini bekliyoruz. Kamera karşısında “Şanlıurfam için ben ölüm, Şanlıurfa spor için servetimi son kuruşuna kadar harcarım edebiyatı yapanlar iş icraat geldiğinde orta da görünmüyorlar” diyerek Şanlıurfa spor’a bir an önce maddi destek olma yolunda başta Bakanımız Fakıbaba olmak üzere tüm siyasilere çağrıda bulunuyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269