banner268

Ogün'den Şok Urfaspor Açıklaması!

Şanlıurfaspor eski Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Sarı-Yeşilli ekibin küme düşmesini değerlendirerek, "Sadece yönetim ve ben değil, herkesin bu takımın başarısı için uğraşması gerekirdi. Maalesef bu muhalif görüşü aşamadık" dedi.

Son olarak Şanlıurfaspor takımını çalıştıran Ogüz Temizkanoğlu, Radyospor'da konuştu.

 Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Temizkanoğlu'nun röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Muhalif görüşleri aşamadık'

"Şanlıurfaspor'u hata olarak görmüyorum. Bazı konuları aşamadık. Sadece yönetim ve ben değil, herkesin bu takımın başarısı için uğraşması gerekirdi. Maalesef bu muhalif görüşü aşamadık"

'Tecrübeli hocaların nasıl, kim tarafından bir yerlere...'

"Türkiye'de yöneticiler sizin geçmişinize ya da oynadığınız takımlara bakmıyor. Nereyi çalıştırdığınıza ve ne yaptığınıza bakıyor. Tecrübeli hocaların nasıl, kim tarafından bir yerlere geldiğini herkes çok iyi biliyor. Bu nedenle bu anlayışın değişmesi gerekiyor. Başarıya aç olan biziz"

'Önüne gelen menajer oluyor'

"Vizyonu dar olan tecrübeli hocalar da var. Başkan ve yöneticiler doğru bir yönetim sergilemiyor. İşi bilseler bile onları etkileyenler oluyor. Ayrıca önüne gelen menajer oluyor ve kulüpleri soyup soğana çeviriyorlar. Sonra da bu mali tablolar ortaya çıkıyor"

'İşler kötüye gittiği zaman da başarısızlık geliyor'

"Bir kulüp aynı menajerden 6-7 futbolcu alıyorsa, kulübün anahtarını o menajere teslim edin zaten. Çünkü o menajer kulübü istediği gibi yönetir. Türk futbolunda ne yazık ki parası olanlar da işi bilmiyor, yanlarına da işi bilen kişileri almıyor. İşler kötüye gittiği zaman da başarısızlık geliyor"

'2 takımdan teklif aldım'

"2 takım ile görüşme halindeyiz. Tekliflerini düşünmek için zaman istedik. Hedeflerimin örtüştüğü 2 kulüp, inşallah biriyle anlaşacağım"

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17