banner268

Kemal Süt Başkanlığa aday olacak mı?

Fethi Şimşek döneminde yönetim kurulu içinde pozitif yapısıyla ön olana çıkan Kemal Süt’ün Başkanlığa aday olması yönünde yoğun bir talep bulunuyor.Şanlıurfaspor’da hafta sonu yapılacak olan kongrede başkanlık yarışı gittikçe kızışıyor. Mevcut Başkan Emin Yetim’in dışında sarı yeşilli kulüp başkanlığı için 3 isim daha adaylığını açıkladı.2014- 2015-16 sezonun Fethi Şimşek yönetiminde 2. Başkanlık görevinde bulunan İş adamı Kemal Süt, Şanlıurfaspor kulüp Başkanlığı için çok sayıda eski yöneticilerle liste hazırlığı yaptığı iddia edildi. TFF 1.ligden küme düşerek taraftarını üzün sarı yeşilli kulüpte hafta sonu yapılacak olan kongre öncesinde başkanlık için kıyasıya bir yarışa sahne olacak.

Şanlıurfaspor’da tüm gözler kongreye çevrilirken, kimin başkan olacağı merak ediliyor.

11 Haziran 2017 günü yapılacak olan olağan üstü kongre öncesi İş adamı Kemal Süt'ün başkan adayı olduğu iddia edildi.Olağan üstü kongre öncesi mevcut başkan Emin Yetim, yeni bir liste hazırlıklarını sürdürürken, birden fazla adayın ismi daha kamuoyunda konuşulmaya başlandı.Konu ile ilgili açıklamada bulunan İş Adamı Kemal Süt, iddialar doğrular niteliğinde açıklamada bulundu. Şanlıurfa sporun kümeye düşmesinin büyük üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Süt' Urfaspor bu kentin markasıdır, şuan mevcut bir yönetim var, kongre öncesi bazı gelişmeler yaşanabilinir, ancak Urfaspora gönül verenlerin beklentisi çok büyük, Urfasporun yeninden 1.lige çıkması için ortak akıla ihtiyaç var. Urfada şuan için O birlikteliği göremiyorum, bazı arkadaşlarla fikir alış-verişinde bulunuyoruz, her an herşey olabilir, bize açıktan destek veren bazı Siyasilerimiz var, O isimlerle henüz net olarak bir karara varmış değiliz, kongreye daha zaman var, beklemediyiz, Urfasporun menfaatleri neyi gerektiriyorsa Onu yaparız, kim seçilirse sonuna kadar destek oluruz' dedi. Süt ile birlikte, eski yöneticilerden önemli isimlerin de yer alacağı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269