banner262

Karaköprü Belediyespor,Bayrampaşa yenilgisini telafi etmek istiyor.

Misli.com 3. Lig 4. grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 5. haftasında Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip önceki hafta sahasında aldığı ağır yenilgiyi telafi etmek için bu maçtan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde 4 haftada bir hafta Siirt İl Özel İdaresi maçı ertelenen bir hafta da Bay geçen kırmızı siyahlı takım sadece 2 maça çıktı. 1 puanı bulunan Karaköprü Belediyespor'da futbolcular ve teknik ekip Bursa deplasmanından galip ayrılarak ilk galibiyete ulaşmak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Şansal yönetiminde tesislerde antrenmanlar devam ederken, Karbel Karaköprü Beleidyespor cephesinde maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral yeni bir ekip olduklarını belirterek ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerini kaydetti.

Başkan Kayral, "İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bayrampaşa maçı şanssız bir yol kazasıydı ancak bundan sonra takımımız daha iyi mücadele verecektir. Bursa deplasmanında iyi oyunla istediğimiz puanları alıp gelmek istiyoruz. İnşallah gün geçtikçe daha iyi bir takım olacağız ve istediğimiz hedeflere doğru yol alacağız" diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı maç 17 Ekim Cumartesi günü Bursa Minareli Çavuş Spor Tesislerinde oynanacak ve saat 15.00'te başlayacak. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17