banner262

Karaköprü Belediyespor top başı yaptı

TFF 3. Ligde zirve mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, Cumartesi günü oynadığı Çatalcaspor maçının ardından kendi sahasında oynayacağı Yomraspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı Siyahlı ekip, Teknik Direktör İhsan Karabulut’un nezaretinde, Faruk Çelik Spor tesislerinde yaklaşık 1,5 saat antrenman yaptı.

Hiçbir rakip karşımızda duramaz

Futbolcularına her zaman güvendiğini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Çatalcaspor deplasmanından 1 puanla dönmemiz camiamızı azda olsa sevindirdi. Ancak bizim futbolcuların biraz daha dikkatli olmaları halinde hiçbir rakibin karşılarında duramayacağına inanıyoruz. Onun için diyoruz ki, bu hafta kendi sahamızda konuk edeceğimiz Yomraspor’u centilmence futbol sergileyip, çok gollü bir galibiyet alarak gönderelim. Her ne kadar rakip takım alt sıralardan kurtulma çabasıyla bizim ekibe saldıracaksa da bizim ekip gereğini yapacak ve galip gelmesini de bilecektir diye düşünüyoruz. İnşaallah yüzümüzü kara çıkarmaz, güvenimiz sarsmazlar ve 3 puan daha alıp hedefimize biraz daha yaklaşmamızı sağlarlar” dedi.

Maçın geneline bakarsak iyi bir oyun sergiledik

Çatalcaspor karşısında alınan beraberliği değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut ise, “Çok zorlu geçen bir maçta son dakikada da olsa puan almak bizi sevindirdi. Maçın geneline bakarsak iyi bir oyun sergiledik. Bir anlık pozisyon hatasında kalemizde golü gördük. Golü yememize rağmen oyundan hiç düşmedik. İkinci yarı ile birlikte rakip üzerinde baskımızı arttırdık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Maçın son dakikalarında attığımız gol bizi sevindirdi” diye konuştu.

Hedefimize ulaşmak istiyoruz

Yomraspor maçına odaklandıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut, “Çatalcaspor maçını unuttuk. Şimdi önümüzde Yomraspor maçı var. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bizde hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ben ve ekibim takımımıza güveniyoruz” diyerek Yomraspor’u eli boş göndereceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17