banner268

Karaköprü Belediyespor Sezonu Açtı.

Bölgesel amatör ligde şampiyon olarak tarihinde ilk defa Tff 3. Lige çıkan Karaköprü Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı. Kocaeli Kartepe’de teknik direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. 

Sabah kros çalışması yapan kırmızı siyahlı takım daha sonra sahada 5’e 2 pas ve topla çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Bülent Topuzoğlu antrenmanın ardından yeni sezonu değerlendirirken, yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Topuzoğlu, “Profesyonel ligde ilk senemizi geçireceğiz. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz sezonu üst sıralarda bitirmek. Yeni transferlerimiz var ama halen eksiklerimiz var onları tamamlamaya çalışıyoruz. Kadromuzda genç oyuncular çoğunlukta. Grup kuralarına baktığımızda da grubumuzdaki takımlar yıllardır profesyonel liglerde yer alan tecrübeli takımlar. Şimdiden bir şey kestiremeyiz, her takım üst sıralarda yer almak için mücadele edecek. Biz de mücadelemizi verip istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyespor’un 2. Lig ekibi Fethiyespor’dan transfer ettiği Kaleci Ali Tokat ise çok istekli bir takım olduklarını kaydederek, “Karaköprü Belediyespor’a yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir ortam var burada, inşallah güzel bir sezon geçiririz, yeni sezon hayırlı olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17