banner262

Karaköprü Belediyespor kötü gidişe dur dedi "4-0"

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Siverek Firkan Tüysüz Stadyumunda ağırladığı Payasspor’u 4-0 yendi.

Taraftarın desteğini de arkasına alarak maça fırtına gibi başlayan Karaköprü Belediyespor, Dakika 10’da Ömer Faruk Ermeç’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi

İkinci yarıya da iyi başlayan Kırmızı Siyahlı ekip Dakika 55’de Bilal Şeflek’in attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Bu golden sonra direnci düşen konuk Payas spor  üzerinde baskısını arttıran Karaköprü Belediyespor Dakika 73’te  Metehan Andaç Özlü’lü farkı 3’e çıkardı. Maçın son dakikalarında AlicanTez attığı golle maçın skorunu tayin etti

Karaköprü Belediyespor 3 hafta sonra aldığı farklı galibiyetle puanını 6’ya çıkararak 7. Sıraya kadar yükseldi.

Kırmızı siyahlı ekip Pazar günü ligin iddialı takımı Çorum Belediyespor’a konuk olacak.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirterek Payasspor’u yenerek kötü gidişe dur dediklerini söyledi.

Başkan Kudat şunları söyledi:

“Lige iyi bir başlangıç yapmıştık. Son haftalarda öne geçmemize rağmen bir anlık hatalarla goller yedik ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Payasspor maçına mutlak galibiyet için çıkmıştık. Hafta başından bu yana teknik ekibimiz ve futbolcularımız galibiyete inanmıştı. Aldığımız bu galibiyeti Taraftarlarımıza armağan ediyorum”

Öte yandan, 11 Nisan Stadyumunun tadilata olmasından dolayı Siverek Firkan Tüysüz Stadyumundan oynanan maçı Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’da takip etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17