banner262

Karaköprü Belediyespor, Bursa Yıldırımspor’a hazırlanıyor

2020 / 2021 Futbol sezonunda TFF misli.com 3. Lig 4. gurupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, sezonun ilk haftasında kendi sahasında Silivrispor'la berabere kalmasının ardından 2. Hafta maçının da ertelenmesinin ardından 3. Hafta konuk ettiği Bayrampaşaspor maçını da 5-0 yenerek alması beklenirken 7-0 kaybederek Yönetimini ve sporseverleri üzdü. Ligin 4. haftasını bay geçiren Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, önümüzdeki hafta oynayacağı Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Şansal yönetiminde sıkı şekilde sürdürüyor.

“Puan kaybetmeye tahammülümüz yok”

Puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirten Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Mehmet Şansal, “Sezona çok iyi hazırlanmış olmamıza rağmen futbolcularımız istenilen oyunu sergileyemediklerinden kendi sahamızda oynadığımız ilk maçı berabere tamamlarken, 2 maçımızı da farklı almamız gerekirken farklı kaybettik. Ligin 5. haftasında Bursa deplasmanında oynayacağımız Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyoruz. Futbolcularımız uyarılarımızı, önerilerimizi ve uyguladığımız oyun şeklini gerçekleştirdikleri takdirde Bursa deplesmanından puanla döneriz inşaallah. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

“Futbolcularımız güzel oyunlar sergilemeli ve başarılı olarak bizleri sevindirmeli”

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ise, “Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor’un sezonun ilk 2 maçında puan kaybetmesi ve özellikle farklı yeneceğimiz Bayrampaşaspor’a farklı yenilmemiz bizleri üzdü. Gerekli uyarılar yapıldı. Futbolcularımızın bundan sonra oynayacağımız maçlarda iyi sonuçlar alarak bizleri sevindireceklerine ve hedefimize emin adımlarla varacağımıza inanıyoruz. Hocamıza da, sporcularımıza da güveniyoruz. Ancak bundan sonra daha çok dikkatli olmaları ve hocalarının uyarı ve önerilerini dikkate almalarını umuyor, kendilerinden iyi sonuçlar bekliyoruz. Ligin 5. Haftasında Bursa Yıldırımspor’la deplasmanda oynayacağız ve sonrasında da Türkiye kupası maçlarımız başlıyor ki hafta süresince 2-3 maç oynayacağız. Futbolcularımız ona göre çok dikkatli olmalı, antrenmanlarda sergiledikleri güzel oyunlarını maçlarda da sergilemeli ve başarılı olarak bizleri sevindirmelidir” diye konuştu.

“Bursa’dan puanla dönmelerini ve Türkiye Kupası maçlarından da iyi sonuçlar bekliyoruz”

Şanlıurfalı –Karaköprülü herkesin takımlarına her durumda destek olmalarını arzu ettiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu da, “Birlik ve beraberlik içersinde herkes iyi bildiği her konuda fikrini ortaya koyarak bu işin üstesinden gelecek ve değerli futbolcularımızın da gayretiyle Karaköprü Belediyespor’umuzu en iyi yerlere getirme gayreti içersinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sezonun ilk maçı sonucunu normal karşılamamıza rağmen 3. haftasında oynadığımız Bayrampaşaspor maçında futbolcularımız kendilerinden beklenileni veremediler. Antrenmanlarda sergiledikleri güzel futbolu bile ortaya koyamadılar. Hatta en az bariz gollük 5-6 pozisyonu bile değerlendiremedikleri gibi, rakibe; ‘biz atamıyoruz, buyur siz atın’ dercesine adeta kenara çekildiler ve 7 gol yediler. Bu durumun bizleri üzdüğü gibi futbolcularımıza da bir ders olmuştur diye düşünüyoruz. Ligin 5. haftasında Bursa deplasmanından puanla dönmelerini ve Türkiye Kupası maçlarından da iyi sonuçlar beklediğimizi bilmelerini istiyoruz” diyerek başarılar dilediklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17