banner262

Karaköprü Artvin'e Hazırlanıyor

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Artvin Hopaspor maçının hazırlıklarına başladı. Tesisleri bakımda olduğu için Harran Üniversitesi sahasında idmanlarını sürdüren kırmızı siyahlı ekipte üst üste alınan galibiyetler sonrasında morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Artvin deplasmanından da galibiyetle dönerek galibiyet serisini dört maça çıkarmak ve zirve mücadelesini sürdürmek isteyen Karaköprü ekibi, deplasmanda 3 puana kenetlendi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı iyi bir seri yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirterek, "Nazilli maçında iyi bir mücadele örneği sergiledik ve galip gelmesini bildik. Artvin maçına da daha önce yaptığımız hatalardan ders alarak çıkacağız ve galibiyet için mücadele edeceğiz. İnşallah bu maçı da kazanıp serimizi sürdürecek ve üst sıralarda tutunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor Cumartesi günü oynayacağı Artvin Hopaspor maçı öncesi TFF 3. lig 1. grupta 10 puanla 2. sırada yer alırken, Artvin Hopaspor da 6 puanla 13. sırada bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprüspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17