banner268

Judo Takımından Büyük Başarı.

.65 ilden erkeklerde 508, kızlarda 365 judocunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde erkekler; 26, 30, 34 ve 38; kızlarda 24, 28, 32 ve 36 Kg müsabakaları yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 14-15-16 Eylül tarihleri arasında Karaman'da yapıldı. Müsabakalar da Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judoculardan Mehmet Emin Doğan 30 kg'da Türkiye 2.si, 26 kg'da Tuncay Türkmen Türkiye 3.sü Şanlıurfa'ya madalyalar ile döndüler.

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi judo Antrenörü Mehmet Niyazi tanrıverdi "Karaman'dan ilinde yapılan şampiyonada büyükşehir belediyesi judo takımı olarak 65 ilden 508 sporcu arasından sekiz erkek ikisi kızla, 10 sporcumuzla katıldığımız şampiyonada iki madalyayla ile döndük mutluyuz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judo takımı olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Şehrimizde gençlerimize imkan verildikçe inşallah daha nice başarılı sporcular yetişecektir. Şanlıurfa'da Judo sporuna ve sporcusuna desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçiye, çok teşekkür ediyorum" dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17