banner262

HALİLİYE’DE HEDEF YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve Sporun Kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor.

Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlere spor alışkanlıkları kazandırmayı hedefleyen çalışmalarda, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde judo antremanları veriliyor. Antrenör İbrahim Halil Durna yönetimindeki antrenmanlar, 7-14 yaş grubundaki öğrencilerle devam ediyor.

Kursa ilginin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Antrenör İbrahim Halil Durna, çocukları hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hem de kendilerine olan özgüvenlerini artırmayı hedeflediklerini kaydetti. Gelecek için hedeflerinin olduğunu belirten Antrenör Durna, bu imkanı sağladığı için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, Haliliyeli yeni şampiyonlar yetiştireceklerini söyledi.

Kursa katılan öğrenciler ise Olimpiyat ve Balkan Şampiyonlukları hedeflerine Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sağladığı imkanlarla ulaşabileceklerini aktararak, teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17