banner262

HALİLİYE BELEDİYESİ SEMT SAHALARI, GENÇLERİN YENİ SPOR ADRESİ

Hayatın her alanında vatandaşlara dokunacak hizmetler ve projeler sunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın, semt sahaları projeleri mahallelerin sosyal alanları oldu. Semt sahaları projesinde, gençlerin spor faaliyetleriyle hem sağlıklı kalmalarını hem de sporcuların yetişmesi hedeflenirken, ayrıca spor alanlarını sayısı arttırılıyor. Proje kapsamında Devteyşti, Karşıyaka, Konuklu, Uluhan mahalleleri ile Zeytin Dalı Kampüsünde tamamlanan halı sahalar mahalle sakinleri, gençler ve çocuklarında uğrak mekanı haline geldi. Modern standartlara uygun şekilde yapılan semt sahaları vatandaşlardan da tam not aldı.

Semt sahalarında spor yapan çocuklar ve mahalle sakinleri ise kendilerine oluşturulan spor alanları nedeniyle Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Semt sahalarıyla istedikleri zaman spor yapabildiklerini kaydeden vatandaşlar, Haliliye Belediyesinin çalışmalarını takdir ettiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17