banner268

Haliliye Belediye Spor'dan Çifte Galibiyet,

Türkiye Basketbol 2. Liginde Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda İstanbul Teknik Üniversitesi takımını konuk etti. Ligin 14’üncü haftasında Ali Ruhi Balkanlı yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, maçın ilk yarısını 37-31 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi, salondan 81-67’lik galibiyetle ayrıldı. Rakibini 14 sayılık farkla mağlup eden Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 22’ye çıkararak, 3’üncü sıraya yerleşti.

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin 15’inci haftasında 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Kayseri deplasmanında İstem Koleji ile karşılaşacak.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ise ligin 16’ncı haftasında 11 Nisan Spor Salonunda Hatay Büyükşehir Belediye Spor takımını konuk etti. Haliliye ekibi, karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren üstünlüğünü elden bırakmadığı maçta 25-21, 25-19 ve 25-20’lik setlerle salondan 3-0’lık galip ayrıldı. Haliliye ekibi, bu skorla galibiyet serisini 8’e, ligdeki puanını ise 32’ye çıkararak, 5’inci sıraya yerleşti.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı da, ligin 17’nci haftasında 21 Ocak Pazar günü Bingöl deplasmanında Solhan Spor ile karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269