banner262

Gençlere Spor Desteği.

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, Kızlar Kırsal Mahallesinde kısa bir süre önce temelini attığı sentetik çim sahayı düzenlenen törenle hizmete sundu.

Sentetik çim sahanın açılışına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı ve kızlar mahallesi sakinleri katıldı.

Sentetik Çim sahanın açılış kurdelasını çocuklarla birlikte kesen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak her alanda hizmetin yanında özellikle, toplu taşımalı eğitimin yapıldığı yerlerde çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri için sentetik çim saha yapıyoruz. Kızlar Mahallemizde temelini attığımız sentetik çim sahayı bitirerek gençlerimizin hizmetine sunduk. Bizim için önemli olan gençlerin okumasıdır. Biz yerel yöneticiler de okumanın yanında onların boş zamanlarında spor yapmaları için bu tür projeler yapıyoruz. Bugüne kadar Karaköprü’müzde 13 mahallemizde sentetik çim sahayı hizmete sunduk. Sentetik çim sahamız Kızlar Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise, sentetik çim sahanın açılışında emeği geçen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine teşekkür etti.

Açılışın ardından Başkan Baydilli kırsal mahalledeki çocuklarla yakından ilgilenirken davetliler ile birlikte penaltı atışı kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17