banner262

Başkan Canpolat, “Daha sağlıklı ve çevik gençlerin yetişmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz”

Haliliye Belediyesi, gençleri spora özendirme kapsamında başlattığı çalışmalara yenilerini ekleyerek devam ediyor. Bu çerçevede Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan spor kompleksinde açılan tekvando, judo ve karate gibi dövüş sporları kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor. Covid -19 salgını tedbirlerinin yüksek seviyede tutulduğu kursları ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, öğrencilerle bir araya gelerek kısa sohbetler gerçekleştirdi.

Verilen eğitimleri de izleyen Başkan Canpolat, burada yaptığı açıklamalarda, Haliliye Belediyesinin gençleri her alanda desteklediğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Haliliye Belediyemizin Süleymaniye’deki spor tesislerindeyiz. Buradaki salonlarımızda tekvando ile ilgili kurslarımız başlamış durumda. Aynı zamanda judo ve karate gibi spor dövüşleri ile ilgili hocalarımızın nezaretinde öğrenci kabulleri başladı. Bu kurslara Süleymaniye, Devteyşti, Yavuz Selim, Bağlarbaşı ve Ahmet Yesevi dahil olmak üzere mahallelerimizden öğrencileri bekliyoruz. İnşallah gençlerimiz daha sağlıklı, daha çevik yetişebilmesi için Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17