banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL ”ŞANLIURFA’NIN GENÇLİĞİNE YATIRIM GELECEĞİNE YATIRIMDIR”

Şanlıurfa’da gençliğe yönelik önemli projeleri hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki genç sporcuları desteklemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Spor Kulübünde futbol, voleybol ve basketbol dâhil olmak üzere toplam 28 farklı branşlarda yetişen genç sporcuları ziyaret eden Başkan Beyazgül sporcularla sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını aktardı.

Genç sporcuların antrenmanlarını yakından takip eden Başkan Beyazgül, altyapının önemine değinerek “Mücadele gösterdiğimiz her alanda yerli sporcuyu, Şanlıurfa’nın evlatlarını desteklemeye devam edeceğiz. Konu Şanlıurfa’nın evlatları olunca hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Gözlerinizdeki ışığı görünce ileride bizleri şampiyonlukların beklediğini görüyorum. Başarmak için çok çalışmalı, iyi beslenmeli ve antrenörlerinizin önerilerini harfiyen uygulamalısınız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17