banner262

Başkan Ali Çiçek Şanlıurfaspor Taraftarlarını İftar Yemeğinde Buluşturdu.

Başkan Ali Çiçek'in verdiği iftar yemeğine Şanlıurfaspor as başkanı Ahmet Ekinci, Şanlıurfa Emniyet Müdür yardımcı Rüştü Yılmaz, Çevik kuvvet amiri başkomiser Gökmen Gürbüz, Güvenlik Şube Müdürü Başkomiser İsmet Cihan Yarbasan,İş Adamları Hakkı Taplamacı,Salih Kurt,Mehmet Taşcı, Şanlıurfaspor efsane kalecisi teknik direktör Mutlu Yılmaz, Urfagap.com Genel Yayın Yönetmenimiz Mesut Can Yılmaz ve çok sayıda taraftarlar katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Çiçek,"Birlik ve beraberlik mesajı vererek Şanlıurfasporumuzu en kısa sürede tekrar layık olduğu yere tüm taraftarlar grubu ile birlikte getireceğiz. Bu anlamda İftar yemeğimize icabet eden herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. HERKES SEVER BİZ ÖLÜRÜZ"dedi.

Başkan Çiçek,"Ayrıca Urfagap.com haber sitesine bizleri bu İftar yemeğimizde yalnız bırakmadığı İçin sonsuz teşekkürlerimi sunarım"ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17