banner262

Aktaş,Milli Takım Antrenörlüğüne Seçildi

Aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevini de yürüten Yakup Aktaş; “Milli takım, her antrenörün hayalindeki yerdir. Beni bu göreve layık gören Voleybol Federasyonumuza teşekkür ederim.  Bu anlamda aldığım görev, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki antrenör ve sporcuların önünü açacaktır. Aynı zamanda bölge gençlerimizi de milli takıma kazandırmayı hedefliyoruz. Bana tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirerek Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” diye konuştu.

2020 yılında Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilecek Avrupa Şampiyonası’na katılabilmek için mücadele edecek olan U18 ve U20 Erkek Milli Takımlarımızın, Ankara’da kampa girdiğini vurgulayan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Aktaş, U18 Erkek Milli Takımımızın 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek Balkan Şampiyonası birinci turuna ayrıca Nisan 2020’de de 2. tur elemesine katılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17