banner262

YEREL YÖNETİMLERDE BÖLGENİN "ABİ"Sİ BAŞKAN BEYAZGÜL ANKARA'DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

Uzun süredir böyle bir uyum ve birlik bareberlige hasret kalan urfalılar, Başkan Beyazgül'un bu birleştirici tavrı şehrin dinamiklerini yeniden harekete geçireceğini bu sayede Şanlıurfa'nın yatırımlarının peş peşe geleceğine inandıklarını vurguladılar.

Ankara ziyaretini Gap Medya Yön.Kur.Başkanı,gazeteci Fuat Erbulbul'e değerlendiren Başkan Beyazgül;

"Ankara ziyaretimiz İl başkanımız ilçe belediye başkanlarımız ve Ankara'daki sesimiz olan Milletvekillerimizin destekleri ile özellikle Ulaştırma bakanlığında yapılabilecek ve devam eden projelerimiz için Uluştırma Bakanımız ile görüştük, sağ olsun Sayın Bakanımız Şanlıurfa'nın bölgenin en önemli Tarih ve turizm şehri olduğununa dikkat çekerek bakanlık olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirti.

Şanlıurfa heyeti olarak bu olumlu yaklaşımlarından dolayı Sayın bakanımıza müteşekkiriz.

Ayrıca ilçe belediyelerimiz'den Haliliye ve Hilvan'ın sorunlarını ilgili bakanlıklarla paylaşarak projelerimizin bir an evel hayata geçmesi için çalışmalarımızı aktardık.

Ben bir kez daha bu ziyaretlerimiz birlik bareberlik dayanışma içersinde geçmesinde emek ve gayretlerinden dolayı İl başkanımıza ilçe belediye başkanlarımız ve her zaman desteklerini gördüğümüz AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Beyazgül bu birlik bareberlik içersinde Şanlıurfa'nın çozümlenmeyecek hiç bir sorunun kalmayacağına inandığını vurguladı.

Başkan Beyazgül, AK Parti'nin AK kodroları, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilk günkü aşkla bu aziz millete hizmete devam ettiğini ve hiç bir zümrenin aralarına nifak tohumları ekmesine müsaade etmeyeceklerini belirti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17