banner262

Yanılmaz "onlar konuşur, AK Parti belediyeciliği yapar"

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Şanlıurfa temasları kapsamında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Düzenlenen istişare toplantısında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediyenin devam eden çalışmaları ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili bilgiler aktardı. Sunumda Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirterek, vatandaşların yanında olmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Burada konuşan Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Başkanımızı başından sonuna kadar izlediğimde esasında yapmış olduğu bütün çalışmaların özet bir cümlesi şu; onlar konuşur, AK Parti belediyeciliği yapar. Tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Sadece Türkiye değil bütün dünyaya maddi yatırımlar birlikte manevi yatırımların nasıl olduğunu en güzel örnek Şanlıurfa olmalıdır. İnsanlar Şanlıurfa’ya gelmeliler. İnanç turizmi için gelenler, kültür turizmi için gelenler, Göbeklitepe için gelenler, Halfeti için gelenler aynı zamanda Şanlıurfa’da mükemmel bir şehircilik anlayışı görmeliler. Bu açıdan gelen misafirlerin elbette tertemiz bir Şanlıurfa görmesi çok önemlidir. Ben tebrik ediyorum. Temizlik filosunu gördüm. 24 saat Şanlıurfa’nın bütün sokakları, bütün caddeleri Haliliye başta olmak üzere aynen evimizin misafir odası gibi tertemiz olmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17