banner262

TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan "Gitmediğin yer senin değildir”

Ziyaretlerinin son gününde Haliliye ilçemize bağlı Konuklu Mahallemizde Kanaat Önderimiz Abdurrahman Saçaklı ve Ailemizi ziyaret ederek, hasbıhal ettiklerini ve Şanlıurfa’nın merkez ve kırsalında ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, “Eyyübiye ilçemize bağlı Mihraplı köyümüzde Beni Esed aşireti Kanaat Önderlerinden Aziz Aslan’ı ziyaret ederek, hasbıhal ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Yine Eyyübiye ilçemize bağlı Bakışlar köyümüzde Beni Esed Aşireti Kanaat Önderlerinden Ziayyan Akar’ı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hasbıhal ettik. Aziz hemşehrilerimize ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“Aynı yoldan geçmişiz biz, Aynı sudan içmişiz biz, ” Aynı dağın yeliyiz bizYazımız bir kışımız bir, Tayyip Erdoğan’ın talimatları diyerek Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel başkanı Recep, TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcandoğrultusunda adeta kapı kapı dolaştıklarını belirten Eyyübiye ilçemizde kırsal mahallerimizde l dolusu selam olsun. Urfa’mızdan tüm Türkiye’ye gönü“, Umuroba ,Horoz ,Vergili, yyübiye ilçemize bağlı DolutepeE Şimdide ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.vatandaşlarımızla bir araya geldik, köylerimizde Güzellerve Seksenören, Olgunlar, Tuzluca, AkmeşetGönül güzelliğiyle .ediyoruz Aşkla milletimizle beraber olmaya devam talep ve isteklerini dinledik.Şimdide Eyyübiye Durmak yok yola devam. bizleri misafir eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum.ilçemize bağlı Ulucanlar köyümüzde Kanaat Önderimiz Reşad Çetindağ ve hemşehrilerimizi ziyaret imizle bir araya gelmeye, onların sorun ve taleplerini Urfa’mızın her bir köşesinde hemşehriler ettik.Özbay Ailemizi ziyaret de Eyyübiye ilçemize bağlı Arapoğlu köyümüzde dinlemeye devam ediyoruz.Sevdamız için gece gündüz koşturmaya devam Urfa bizim için bir sevda. ederek hasbıhal ettik.Eyyübiye ilçemize bağlı Akören köyümüzde Beni Yusuf Aşireti Kanaat Yine dide Şim ediyoruz.Eyyübiye ilçemize bağlı Karaali köyümüzde Önderlerinden Halaf Kılıç’ı ziyaret ederek hasbıhal ettik., tik. MisafirperverlikleriNuaymi Aşireti Kanaat Önderlerinden Sait İnan’ı ziyaret ederek, hasbıhal etde ” diye teşekkür ediyorum önül güzelliğiyle bizleri ağırlayan kardeşlerime, giçin ıcak ilgi ve alakalarıs.konuştu

Kırsalda ziyaretlerine devam ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, “Şimdide Haliliye ilçemize bağlı Mamuca Köyümüzde Beyaz Ailemizi ziyaret ederek hasbıhal ettik. Gönüllerini bize açan, destek ve dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanım Urfa’mızdan size gönül dolusu selamlar var. Şanlı Şehrimiz Urfa’mızda milletimizle bir ve beraberiz” diyerek artık TBMM Genel Kurul çalışmaları için Şanlıurfa’mızdan Ankara’ya dönüş için yola revan olduklarını belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, sözlerini şöyle tamamladı;

“Urfa’mızdan güzelliklerle, aziz hemşehrilerimizin destek ve dualarıyla heybemiz dolu dönüyoruz inşallah. Bu vesile ile 9 gündür sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar ilçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı bizlerle eşlik eden, emek veren, yolumuza yoldaş olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah sizleri var etsin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17