banner268

Şanlıurfa’da Çok Sayıda Genç CHP’ye Katılım Sağladı

Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye Gençlik kolları Başkanı Av. Mehmet Fatih Hecipoğlu'nun organizasyonu ile çok sayıda Genç Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen program ile Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen katılım programına Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye Gençlik kolları Başkanı Av. Mehmet Fatih Hecipoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisine katılım sağlayan çok sayıda genç katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisine katılan gençler Partiye üyelik kayıtlarını yaptırarak, Cumhuriyet Halk Partili oldular.

Katılım Töreninde bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Partisine hoş geldiniz. Bizler Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Türkiye’nin geleceği gençlerimizle birlikte 11 Kasım 2021 tarihinde Şanlıurfa’ya gelecek olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayacağız.

Z Kuşağı olarak adlandırdığımız gençlerimiz Önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak. Gençlerin sayesinde Ülkemiz bu sıkıntılardan kurtulacak. İnşallah Ülkemiz güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçecektir. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin sağlanması durumunda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek. İşsiz gencimiz kalmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyor, Partimize hoş gelmiş sefalar getirmişler” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, “Ülkemizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’yi emanet ettiği gençler aramıza hoş geldiniz. Sizlerle büyük bir güç kazandık. Sizlerle birlikte Karanlıkta olan Ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle gurur ve onur duyuyoruz. Tekrardan aramıza hoş geldiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye Gençlik kolları Başkanı Av. Mehmet Fatih Hecipoğlu, yaptığı açıklamada; “bugün aramıza çok sayıda genç kardeşimiz katıldı. Genç kardeşlerimizin aramıza katılması ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa’da gücüne güç kattı. Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyeliklerini yaptırarak, katılım sağlayan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım programının ardından Cumhuriyet Halk Partisine katılan gençlere Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye Gençlik kolları Başkanı Av. Mehmet Fatih Hecipoğlu, Parti rozetlerini taktı.

Anahtar Kelimeler:
ChpAziz Aydınlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17