banner268

ŞANLIURFA BABASININ OĞLU İLE İNLEDİ!

M. Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Ahmet Akay, efsane Milletvekili Seydİ Eyüpoğlu, eski milletvekillerinden Abdülkerim Gök, Haliliye Kaymakamı, vali yardımcısı Metin Esen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hayrettin Cidir, İyi Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı, Demokrat Parti il başkanı Mustafa Polat, Saadet Partisi il başkanı Niyazi Yanmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar Belediye Başkanı Fevvaz Soylu, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Karaköprü Ak Parti ilçe Başkanı Sait Ağan, Haliliye Ak Parti ilçe, İbrahim Eyüpoğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İş İnsanları, STK Başkanlarının katılımı ile adeta yıldız yağmurunun yaşandığı gecede coşku her geçen dakika daha arttı.

EKREM ARPAK'TAN BİR İLK!

Başta AB Uyum Komisyon Başkanı M. Kasım Gülpınar olmak üzere, Vali Erin ve tüm konuşmacılar Arpak'ın yaşayan bir efsaneyi kaleme alması ve tüm siyasi partileri Şanlıurfa aşkıyla bir araya getirmesi hasebi ile bir ilki başardığını ifade ettiler. Vali Erin'in ''Ekrem Arpak'ın yazdığı kalemlerde telkinim olmasından gurur duydum'' demesi salonda alkış tufanına neden oldu.

BEYAZGÜL ''ARPAK'IN TÜM YAZDIKLARININ ALTINA İMZAMI ATARIM!

Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün rahmetli büyük siyaset adamı E. Cenap Gülpınar'ı anması ve Ekrem Arpak'ın M. Kasım Gülpınar için yazdıklarının altına imzamı atarım demesi ayakta alkışlandı.

ERİN ''SENİ BIRAKMAYACAĞIZ''

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, M. Kasım Gülpınar'ın bu şehre ve ülkemize verecek çok şeyinin olduğunu belirterek SENİ BIRAKMAYACAĞIZ derken salonda alkış yağmuruna tutuldu.

NECATİ DEMİRKOL'UN İNCE MESAJI!

Sunucunun Mertçe duruşu, hayırsever kişiliği ile Şanlıurfa'nın sevilen iş insanlarından olan Necati DEMİRKOL'a dair sözleri büyük alkış alırken, Demirkolun hem bu gece hem daima M. Kasım Gülpınar benim vekilimdir, selam olsun mesajı büyük beğeni aldı.

Gecede GAP TV yönetim kurulu başkanı Gazeteci Fuat Erbulbul'e katkılarından dolayı şükran plaketi taktım edildi.Erbulbul, plaketini Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN'in elinden aldı.

GÜLPINAR SEVGİSİ SALONDAN TAŞTI!

M. Kasım Gülpınar'a olan büyük sevgi konser tadında geçen gecede salondan taşarken gece anı fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17