banner268

Pınarbaşı Linç Edilmek İsteniyor.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı.

Ömrünü,vatan ve bayrak sevgisine adamış bir Birecik sevdalısı.

Deyim yerinde ise,Fırat'ın öte tarafında terör örgütlerinin korkulu rüyası.Kısacası Faruk Pınarbaşı'nın  Birecik'te varlığı HADEP'in yok olması demektir.

Gelin görün ki son günlerde Bireciklilerin her koşulda ve her şartta vazgeçmedikleri Belediye Başkanları Faruk Pınarbaşı'na karşı malum cenahtan ve onlarla iş birliğine girmiş çevreler el ele vererek Pınarbaşı'nı yıpratma projelerini devreye sokmaktalar.

Son algı operasyonu da;

Başkan Pınarbaşı'nın AK Parti İlçe başkanı'na silah çekmesi sosyal medyaya servis edilerek Pınarbaşı üzerinden Birecik'i ve AK Part'yi yıpratmak.

Şimdi malum gazete Sözcü bu haberi kaçırırmı?

Haberin önüne arkasına bakmadan balıklama dalıyor ve haberi manşetten veriyor.

Yetmiyor,güvenlik kamera kayıtlarını yayınlıyor.

Buraya kadar her şey normal..Başkan Pınarbaşı İlçe Başkanının odasında yanında Başkan Yardımcısı ile bir şeyler konuşuyor ve Faruk Başkan sinirlenerek silahına davranıyor.Ama görüntü var ses yok!

Bu görüntünün üzerine malum gazete başlıyor seneryolar üretmeye.

Yok Faruk Pınarbaşı İlçe Başkanına rahmetli Şükrü Yüksel'in vefatının yıl dönümü münasebetiyle okutulan mevlide neden katıldın demiş de onun için sinirlenmiş,silah çekmiş mış mış mış...

Ama kazın ayağı hiçte öyle değil.

Çünkü Faruk Pınarbaşı bir siyasetçi olabilir. Ama asıl mesleği avukatlıktır.Yani bir hukuk adamıdır.

Hukuku da yasaları da iyi bilir.

Yasalar karşısında da boynu kıldan incedir.

Ama...

Faruk Pınarbaşı,söz konusu vatan,bayrak,millet olunca bırakın hukuku tanımayı babasını bile tanımaz.

Yeri geldiğinde bu vatan için,bu bayrak için canını hiçe sayarak nasıl ki suikastlara maruz kalmışsa, Yeri geldiğinde de bu entrikaları çevirenlere makamını,geleceğini,siyasi kariyerini hiç düşünmeden tokat ta atar silah ta çeker.

Öz cümle;

Faruk Pınarbaşı'nı siyaseten sindirebilirsiniz.Belki bu kurgulanmış senaryodan sonra sinirlendirede bilirsiniz.Ama Faruk Pınarbaşı,söz konusu Bireciğin huzuru,devletin ve milletin bekası olduğunda onu asla doğru bildiği yoldan döndüremezsiniz.

Zaten Başkan Pınarbaşı,bu komploları belgeleri ile ortaya koyacak.

O zaman görülecek ki bu malum şer güçlerinin Pınarbaşı'nı ve Birecik'i yıpratmak adına yazılmış bir senaryo olduğu ortaya çıkacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17