banner262

Muhtarlardan Baydilli'ye Teşekkür

Karaköprü'yü kalkındırmak adına merkezde olduğu kadar kırsal mahallelerde de hizmetlerini sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye kırsal mahalle muhtarlarından teşekkür geldi.

İlçeye bağlı Köksüren Kırsal Mahalle Muhtarı Hacı Çiftçi ve Küçük Alanlı Kırsal Mahalle Muhtarı Halit Demir Başkan Baydilli'yi ziyaret ederek mahallelerinde yapılan köy içi yollarda stabilize malzeme çalışmaları ve diğer hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Baydilli nezaket ziyaretleri için muhtarlara teşekkür ederken, Karaköprü'de her mahalleye dokunduklarını ve hizmet götürdüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü'müz çok genç ve gelişmeye açık bir ilçedir. Biz de her geçen gün büyüyen ilçemizi gözde bir kent haline getirmek için merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda mahalle muhtarlarımız sağ olsunlar bizlere çok yardımcı oluyorlar ve birlikte istişare ederek mahallelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün de bizleri ziyaret eden Köksüren ve Küçük Alanlı mahalle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah mahallelerimize hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17