banner262

Kaçar,AK Parti'nin Yüz Akı Oldu

CNN'de yayınlanan “ Tarafsız Bölge” programında konuk olan Kaçar, ortaya koyduğu belgeler konulara hâkimiyeti ile karşı cenahı susturdu.Kaçar’ın bu performansı ülke genelinde Ak Partilileri memnun ederken özelde Şanlıurfalıları ’da gururlandırdı.


Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar Diyarbakır’daki annelerin feryadını bölge milletvekili olarak yaşadığı anekdotlarla anlatması konulara ne kadar hâkim olduğunu gösterdi. Katılımcıların ortaya attığı her iddiayı belge bilgi ve tecrübesiyle çürüten Mahmut Kaçar’ın bu performansı ile işte Şanlıurfa’nın İşte Ak Partinin yüz akı dedirtti.

Program sonrası www.urfagap.com’u telefonla arayan Şanlıurfalılar duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdiler; “ Yıllardır Şanlıurfa sahipsiz diye isyan ederdik dün akşam görüldü ki Şanlıurfa’nın ve bu davanın sahibi var imiş sayın vekilimiz geçmişte sendikacılık döneminden gelen bilgi birikim tecrübesi ile Şanlıurfa’yı bakanlık düzeyinde temsil kabiliyeti olduğunu göstermiştir. Eğer Ak Parti ahde vefa olarak yeni kabinede bir Urfalı ismi bakan olarak düşünüyorsa hiç şüphesiz bu isim kurulduğu günden buyana Ak Partiye hizmet anlamında çizgisini bozmadan makam mevki hırsı ile değil hizmet ve dava şuuru ile hareket eden Mahmut Kaçar’ı göstermelidir” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Miss demirkan 5 yıl önce

Herzaman sizinleyiz ak damasl vatan millet namus davasldlr aslanlm yuru seninleyiz

Avatar
Zelal 5 yıl önce

Seninle gurur duyuyoruz azmin dürustlügun ve hizmet aşkin neticesi budur her zaman basarili olmani diliyoruz önün açik rabbim yar ve yardımcınız olsun

banner17