banner268

İTİBAR SUİKASTÇILARI İŞ BAŞINDA. NEDİR BU FARUK ÇELİK KORKUNUZ ?

İTİBAR SUİKASTÇILARI  İŞ BAŞINDA.

NEDİR BU FARUK ÇELİK KORKUNUZ ?

Evet yine bildik senaryo alışa gelmiş tiyatro oyunu sahneye koyulmaya başladı.

Siyasi ömrünü milletine adayan AK Parti'nin kurucularından en önemlisi Recep Tayyip Erdoğan,en sadık dava ve yol arkadaşı yaptığı hizmetlerle hem Bursa,da hem Urfa'da "Gönüllerin Bakanı" olarak anılan Faruk Çelik gibi Türk siyasi tarihinin mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen fikir, dava ve hizmet adamı Sayın Faruk Çelik'e yapılmak istenen itibar suikastının arkasında yatan gerçekler aslında bu tiyatroyu sahneye koyanların geçmişine bakıldığında pazulları birlestirdigimizde anlamamak için ya kör ya sağır olmak lazım.

Sayın Bakan, Bursa'da kangren olmuş bir kooperatif sorununun ele alındığı bir toplantıda bu sorunların cözulmemesinin arkasındaki sebeplerini anlatıyor ve diyorki "ben on senedir Bursa'da aktif siyasetin içinde değilim Sayın cumhurbaşkanımız beni Urfa'ya gönderdi, gittim ancak Urfa'da,da Bursa'da,da şahsım uzerinden başta Sayın Cumhurbaskanımızı sonrada AK Partimizi yıpratmak için bir takım çevreler ve isimler konuştuklarını manipüle ederek bir algı oluşturma gayreti içinde olmuşlardır."

Yani Faruk Çelikin bu açıklamasından aslında şunu anlıyoruz;
Her ilde olduğu gibi Bursa'da da Feto'nun uzantılar, PKK sevicileri,ve her şartta,her koşulda "Recep Tayyip Erdoğan" düşmanlığını yapan veya yaptıran kirli eller mevcuttur.

Peki bu kirli ellerin neden her kabine değişikliği gündeme geldiğinde en başta Faruk Çelik'i hedef alıyorlar?

Birincisi, "Faruk Çelik" ismi "Erdoğan" düşmanlarını korkutuyor.

Biliyorlar ki "Faruk Çelik" gibi bir isim AK Parti nerde ihtiyaç duyarsa orta koşuyor ve gittiği her şehirde AK Partiyi zafere taşıyor.

Tıpkı 2011 seçimlerinde Sanlıurfa'da ki başarısı gibi, tıpkı 2015 ki başarısı gibi,

Haziran secimlerinde Sanlıurfada HADEP 5 milletvekili çıkarırken, üç ay sonra yenilenen seçimlerde Faruk Çelik'in yeniden Şanlıurfa'ya gönderilmesi ile HADEP milletvekili sayısını yarı yarına kayb etmiş AK Parti Şanlıurfa'da Faruk Çelik in müthiş saha çalışma ve kordinesi ile zafere ulaşmıştır.

Hal böyle olunca AK Parti ve "Tayyip Erdoğan" düşmanlarının ilk hedefleri Faruk Çelik gibi bir ismi yıpratmak adına her türlü çirkin alçak hatta şerefsizce yollara baş vurmak bu guruhun vazifesi olmuştur.

İşte önceki gün Bursa'da gerçekleştirilmek istenen tamda budur.

Amaç ve gayeleri "Faruk Çelik" ile AK Parti tabanını, hatta başarabilirlerse "Faruk Çelik" ile Tayyip Erdoğan in birbirinden kopmasını sağlamak,

Ancak, bu haysiyet yoksunu güruh ve onun tetikçiligini yapan sözde gazeteciler bilimiyorlar ki "Faruk Çelik" gibi bir siyasi zeka bu tür sahneye koyulmak istenen tiyatroların perdesini açmadan kapatacak kadar siyasi deneyimi, Recep Tayyip Erdoğan'ı yarı yolda bırakmayacak kadar davasına sadık bir şuura sahip bir kişiliktir.

Onlarda bunu çok iyi biliyorlar,ancak bilmedikleri bir şey var;

Bu millet sözcü gazetesine, Tele 1'e Bakan Celik'in sözlerini manipüle ederek servis eden AK Parti'nin içersindeki kişi veya kişileri er geç bulur ortaya çıkarır ve de bu ihanet çemberine halka oluşturanları halkın milletin önüne atar.

Öz cümle;

Bu şerefsizce manipüleyi yapanlar şunu iyi bilmelidir.

Milletin gönlünü "Gönüllerin Bakanı" olarak giren AK Parti'nin ve bu davanın en ön saflarında yer alan Recep Tayyip Erdoğan'in Aslan yürekli yol arkadaşı "Faruk Çelik'i ne Urfa ne Bursa nede AK Parti, ne de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çakalara yem ettirmez.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiFaruk çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17